Contact

Bel : +31 (0)411 768 000
Mail : info@zimmermanretail.nl

Welkom bij Zimmerman Retail

Funda in Business 

Zimmerman Retail is een makelaarskantoor in bedrijfshuisvesting, gespecialiseerd in winkelvastgoed. We houden ons voornamelijk bezig met de aan- en verhuur van winkelruimten, het verwerven en verkopen van winkelobjecten, het adviseren omtrent winkelhuisvesting en winkelcentra en vastgoedbeheer. We doen dit in opdracht van eigenaren, lokale en regionale ondernemers, beleggers, ontwikkelaars, pensioenfondsen en retailketens. 

Zimmerman Retail is tevens ervaren adviseur in de winkelexpansie voor (internationale) retailketens die zich in Nederland en/of België willen vestigen. Wij doen dit vanuit ons kantoor in Boxtel dat centraal gevestigd is op een uur rijden van Amsterdam en Antwerpen. 

Door onze jarenlange ervaring hebben we een breed relatienetwerk opgebouwd en kunnen we u professioneel van dienst zijn. Wij houden daarbij van korte lijnen en een persoonlijke en pro-actieve aanpak. 

Heeft u interesse neem dan vrijblijvend contact met ons op.

www.winkelpand-huren.nl www.winkelpand-verhuren.nl
www.winkelpand-kopen.nl www.winkelpand-verkopen.nl www.A1winkelpand.nl

Recente transacties

Norah damesmode huurt in De Muntpassage Weert

Big Bazar opent winkel in Boxtel

Kruidvat vergroot winkelruimte in Wijk en Aalburg

Change Hairstyling opent in Rosmalen

View into the past

Rotterdam Binnenweg 1940 SIEBEL

Bekijk meer oude winkelstraten

Recent aanbod

WEERT

Muntpassage

TE HUUR

Diverse winkelruimten in de Muntpassage te Weert, een winkelcentrum van 15.800 m² met ca. 50 winkelunits. Het winkelcentrum wordt momenteel geheel gerenoveerd en zal in 2019 opgeleverd worden. H&M zal een winkel van 2.600 m² gaan openen.


Bekijk meer aanbod

UTRECHT

Winkelcentrum De Gaard

TE HUUR

Diverse winkelruimten in wijkwinkelcentrum de Gaard in  Utrecht Noord met o.a. Albert Heijn, Etos, Gall & Gall, Kruidvat, Pearle,  Bakkerij, Slagerij, Kipatelier, Fietsenwinkel, Cafetaria, Primera, The read Shop etc.